Gratis en vrijblijvend Winstgesprek

Voor coaches, consultants en trainers die grip op hun cijfers willen krijgen via een op maat gemaakt programma.

 

Herken jij dit?

Je bent een kei in jouw vak en je zet je vol passie in voor jouw klanten. Je werkt heel hard om jouw klanten te helpen en hebt wekelijks een volle agenda. Je bent een eigen praktijk begonnen om voor jezelf een vrijer en onafhankelijker bestaan op te bouwen, maar dit levert financieel niet op wat je wilt.

Er komt wel genoeg geld binnen, maar je hebt geen flauw idee waar je dit allemaal aan uitgeeft. Je mist het overzicht en wilt dingen veranderen, maar je weet eigenlijk niet hoe. En daarnaast wil je ook nog een aantal plannen realiseren, maar je bedrijf moet door blijven draaien, elke dag weer. Hoe krijg je focus? Wat heeft prioriteit? Hoe pak je het aan?

 

 

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Zet nu je doorbraak in beweging en meld je aan voor een gratis en vrijblijvend Winstgesprek ter waarde van € 150. Samen bespreken we jouw huidige situatie en waar jij precies behoefte aan hebt. Ik kan met het gesprek vaststellen of ik je verder kan helpen en jij ontvangt vervolgens van mij een voorstel helemaal voor jou op maat gemaakt om jouw ideale bedrijf - en leven - te creëren. 

 

 

Dit Winstgesprek is zeer geschikt voor jou:

  • als je trainer, coach, adviseur, consultant bent of werkzaam in de dienstensector;
  • als jij groeiambities hebt en jouw bedrijf financieel gezond en winstgevend(er) wilt maken;
  • als jij het type bent dat ambitieus is en de lat hoog legt;
  • als jij doortastend bent en bij tegenslagen de schouders eronder zet in plaats van excuses te zoeken;
  • als jij bereid bent uit jouw comfortzone te stappen en veranderingen door te voeren in jouw manier van werken en denken;
  • als jij er klaar voor bent om goed te gaan verdienen met jouw bedrijf!

 

Als gecertificeerd Profit First Professional heb ik al vele ondernemers geholpen hun bedrijf financieel gezond en winstgevend te maken. Niet alleen via hun boekhouding, maar ook met de diverse programma's die ik aanbied als Winstconsultant.

 

 

Ik reserveer elke week enkele plaatsen voor het gratis Winstgesprek speciaal voor ondernemers en zelfstandigen die willen investeren om financieel succesvoller te worden. Na aanmelding voor het Winstgesprek ontvang jij per e-mail een lijst met vragen. Ik selecteer op basis van de ingevulde vragenlijst de ondernemers en zelfstandigen die serieus stappen willen zetten en tevens passen bij mijn bedrijf. Als je wordt geselecteerd voor de gratis sessie ontvang je een uitnodiging om een afspraak in te plannen. 

 

JA IK WIL GRAAG EEN WINSTGESPREK

 

 

Ria hecht meerwaarde aan het klantencontact, toont oprecht interesse in andermans zaken, doet het niet alleen voor het werk maar ook voor het plezier. Zij is een goede en prettige boekhouder en adviseur. Zij is eerlijk en duidelijk, ook als zij klanten minder positief advies moet geven. Ik raad iedere ondernemer aan om van haar diensten gebruik te maken.

Linda Meijer van Stylinterior (www.stylinterior.com)

 

Ik heb Ria leren kennen als een betrokken professional die niet alleen kennis van zaken heeft over de financiële kant van een onderneming, maar vooral ook hart heeft voor het menselijk stuk hierin. Ik kan merken dat het bij haar niet alleen maar om de droge cijfers draait, maar juist om ondernemers te helpen financiële uitdagingen - en meestal zichzelf daarin - te overwinnen en betere keuzes te maken. Niet alleen is zij in staat als consultant op te treden, maar ook als coach/counselor. Dit is een krachtige combinatie en maakt haar tot een waardevolle partner.

Sandra Derksen, businesscoach en auteur (www.bloeiendepraktijk.nl)

Ria is een behulpzaam persoon die duidelijk kan uitleggen hoe bepaalde zaken in elkaar zitten. Ze is geduldig, weet van alles af en kan het goed overbrengen. Zij heeft mij heel goed geadviseerd.

Sabrine Bordewijk van Sabrine's Hair & Beauty Care (www.sabrinebordewijk.nl)

Dankzij jouw coaching en ondersteuning verkeert mijn bedrijf in een enorme groeifase.

Nico van Namen van Nicolaas van Namen Notenbeheer te Lelystad

Ik had helemaal niets met cijfers. Dankzij een traject bij Ria heb ik nu meer inzicht hoeveel omzet ik jaarlijks moet halen om privé en zakelijk alles te kunnen betalen. En wat ik daarvoor precies moet doen. Dankzij Profit First worden mijn doelen ook gehaald. Ik heb nu veel meer rust over mijn financiën. Ria legt alles heel duidelijk en simpel uit, dus zelfs ik kan het begrijpen.

Anja Alderliesten van Yogastudio De Zonnecirkel (www.dezonnecirkel.nl)

JA IK WIL GRAAG EEN WINSTGESPREK

Reacties gesloten.