Over mij

Ik ben Ria Meijer, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen plus 2 kleinkinderen, 2 katten en 1 hond. Ik hou van lezen, reizen (mijn favoriete land is Frankrijk), muziek luisteren, uit eten gaan of op een terrasje zitten, naar een concert of het theater gaan, dansen, zwemmen en een wandeling in het bos of langs het strand maken. En vooral veel gezellige dingen doen met mijn gezin.

Omdat ik vanwege mijn reuma volledig in de WAO kwam maar me heel graag nog nuttig wilde maken voor de maatschappij ben ik sinds december 2000 eigenaar/directeur van HBM Office Support. In eerste instantie verleende ik ook secretariële ondersteuning aan bedrijven, maar dit bleek al gauw fysiek te zwaar voor mij omdat dit altijd op locatie moest.

Vanaf 2003 focus ik mij volledig op het helpen van ondernemers met hun bedrijfsadministratie, belastingaangiften en financieel management. Ik doe dit vanuit mijn eigen kantoor aan huis. Sinds 2004 heb ik me hierdoor uit de WAO kunnen werken omdat ik financieel volledig zelfstandig rond kon komen.

Als dochter en kleindochter van arbeiders heb ik al jong geleerd dat je zuinig met geld om moet gaan en een goed overzicht moet hebben van je inkomsten en uitgaven om financieel niet in de problemen te komen. Cijfers hebben mij altijd aangetrokken: het is concreet en een boekhouding en belastingaangifte moeten nu eenmaal kloppen. Ik leerde bij wijze van spreken dan ook eerder rekenen dan lezen. Op school waren mijn lievelingsvakken, hoe kan het ook anders, wiskunde en handelskennis (boekhouden en bedrijfsrekenen). Ik vind het heerlijk mensen dingen uit te leggen en hielp dus menige klasgenoot na schooltijd met deze vakken.

Na school ben ik gaan werken in verschillende branches (horeca, handelskantoren, advocatuur, notariaat, accountantskantoor, welzijn) waarbij ik altijd (een gedeelte van) de boekhouding als onderdeel van mijn werkzaamheden mocht rekenen, onder toezicht van een accountant. Hierdoor heb ik veel geleerd en ervaring in veel verschillende branches opgedaan. Naast mijn werk ben ik altijd studies blijven volgen (waaronder juridisch secretaresse en coaching) om meer te leren en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied. Jaarlijks bezoek ik door de belastingdienst georganiseerde seminars waar alle wijzigingen in de belastingwetgeving worden uitgelegd. Daarnaast ben ik lid van een forum voor fiscale dienstverleners en intermediairs, waar ik altijd met vragen terecht kan.

Ik vind het belangrijk dat ondernemers een goed financieel inzicht van hun bedrijf hebben zodat zij de juiste financiële beslissingen kunnen nemen. Het is dan ook mijn missie mijn klanten zo veel mogelijk te adviseren en begeleiden op financieel en fiscaal gebied. Ik doe dit door het geven van workshops en trainingen op het gebied van boekhouding, belastingaangiften en financieel management.

Wil jij met mij samenwerken? Klik dan hier:

  JA DIT WIL IK