Testimonials

 

Wat zeggen anderen over mij?

 

L.M.C. Meijer van Hands of Linda (www.handsoflinda.com) te Lelystad

Ik houd mij liever met de andere aspecten van mijn bedrijf bezig, dus ik laat mijn boekhouding en belastingaangiften over aan Ria Meijer. Nu weet ik zeker dat alles goed gaat en er niets vergeten wordt. Ook voor advies kan ik altijd bij haar terecht. Ria Meijer is betrouwbaar en goed in haar werk. Zij besteedt veel tijd aan het contact met de klant, stelt klanten op hun gemak en gaat gesprekken aan, wat ook vaak een persoonlijke band creëert. Ria hecht meerwaarde aan het klantencontact, toont oprecht interesse in andermans zaken, doet het niet alleen voor het werk maar ook voor het plezier. Zij is een goede en prettige boekhouder en adviseur. Zij is eerlijk en duidelijk, ook als zij klanten minder positief advies moet geven. Ik raad iedere ondernemer aan om van haar diensten gebruik te maken, vooral starters die in het begin toch al veel aan hun hoofd hebben.

 

*- * - *

 

M. Moné van Movida BV (www.movidatelecom.com) te Lelystad

Ria Meijer is iemand met liefde voor haar vak. 

Ik heb bij haar een cursus gevolgd om de  inkomstenbelasting aangifte te verzorgen. Altijd zag ik als een berg op om aangifte inkomstenbelasting te doen, maar dankzij haar workshop nu niet meer. Ze legt alles duidelijk uit en de cursus was tot in de puntjes verzorgd. Echt een aanrader en je bespaart jezelf een hoop kosten in de toekomst.

Daarnaast doe ik de boekhouding voor ons bedrijf en kan ik altijd met mijn vragen bij haar te recht.

Kortom iemand die haar vak verstaat.

 

* - * - *

 

Sandra Derksen, businesscoach en auteur (www.bloeiendepraktijk.nl)

Vanuit een paar intensieve contacten met Ria heb ik haar leren kennen als een betrokken professional die niet alleen kennis van zaken heeft over de financiële kant van een onderneming, maar vooral ook hart heeft voor het menselijke stuk hierin. Ik kon merken dat het bij haar niet alleen maar om de droge cijfers draait, maar juist om ondernemers te helpen financiële uitdagingen – en meestal zichzelf daarin - te overwinnen en betere keuzes te maken. Niet alleen is zij in staat als consultant op te treden, maar ook als coach / counselor. Dit is een krachtige combinatie en het maakt haar tot een waardevolle partner. Het is mijn ervaring als businessmentor dat veel professionals hun boekhouding als een kostenpost en last ervaren; iets wat helemaal niet nodig zou hoeven zijn. Hoe fijn is het dan om een partner als Ria hierin te hebben en je bedrijf daardoor een stap vooruit te brengen.

 

* - * - *

 

 Sabrine Bordewijk van Sabrine's Hair & Beauty Care te Lelystad (www.sabrinebordewijk.nl)

Ik vind je een behulpzaam persoon, je kan duidelijk uitleggen hoe bepaalde zaken in elkaar zitten en je bent geduldig. 
Je weet veel van alles af en kan het goed overbrengen. 
Je hebt me goed geadviseerd.

* - * - *

Erwin en Jannie Luijben van Lunchroom @Jannie vof te Apeldoorn

Al ruim 16 jaar verzorgt Ria Meijer onze zaken zowel privé als zakelijk. Ook in donkere tijden stond zij altijd klaar voor ons. Zij geeft ons altijd goede adviezen en heeft dingen voor ons geregeld waar we zelf niet aan dachten. Wij zullen HBM Office Support dus ook aanbevelen bij anderen. Ria werkt snel en is discreet en betrouwbaar. Zij heeft hart voor de mensen en hart voor haar werk.

* - * - *

A. Alderliesten van yogastudio De Zonnecirkel te Lelystad

Ria Meijer van HBM Office Support is al zo’n 10 jaar mijn boekhouder. Zij doet alles waar ik geen zin in of tijd voor heb. Ik snap niks van boekhouden en wil het ook niet snappen. Daarom lever ik 1x per maand mijn kopietjes aan en Ria verzorgt de rest. Dit scheelt mij veel stress. Zo krijg ik vanzelf te horen of en hoeveel btw ik moet betalen, en wat ik eventueel moet aanleveren.

Een paar jaar terug vond de Belastingdienst het ineens nodig 2x achter elkaar vragen te stellen over mijn boekhouding. Ook hier had ik geen omkijken naar en heeft Ria het allemaal geregeld. Het fijnste is dat ik me dus nergens zorgen om hoef te maken wat betreft de boekhouding en me volledig kan richten op mijn bedrijf en dat ik erop kan vertrouwen dat de cijfers kloppen.

* - * - *

Henk Hilbrands van BootsBeltsandBags.nl te Lelystad (www.bootsbeltsandbags.nl)

Ria Meijer van HBM Office Support ontneemt mij alle ingewikkelde administratieve zaken zodat ik mij volledig op mijn bedrijf kan richten en dingen kan doen die mij geld opleveren. Ik heb nu vooral geen kopzorgen over de boekhouding en belastingen.

Ik maak al vele jaren van haar diensten gebruik en blijf dit in de toekomst zeker doen.

* - * - *

Henk Warrink van Sneltransport Lelystad te Lelystad

Wij zitten al vele jaren bij HBM Office Support, tot volle tevredenheid. Alles is altijd prima op orde inclusief de jaarafrekening en de belastingaangiften.

* - * - *

Servi Willems van In Beeld Multimedia te Berghem (www.inbeeldmultimedia.nl)

Ria zorgt ervoor dat ik meer tijd heb voor mijn werk doordat ze mijn administratie uit handen neemt. Als er vragen zijn van mijn kant dan krijg ik altijd snel respons en feedback van Ria. Ook geeft ze tijdig aan als ik nog wat moet investeren in apparatuur etc. Kortom het geeft me meer rust en ik weet ook dat alles goed en netjes afgehandeld word. Ook kan ik elk kwartaal en elk jaar nauwkeurige overzichten verwachten van Ria. Al met al nu al 13 jaar een tevreden klant!

* - * - *

Nico van Namen van Nicolaas van Namen Notenbeheer te Lelystad

Bij alle administratieve, boekhoudkundige, financiële maar ook bedrijfs-beleidszaken heb ik altijd het gevoel dat wij gezamenlijk optrekken. Het behoudende, het punctuele, de innovaties en het avanceren op het immer veranderlijke, gaan hand in hand en triggeren daarbij voor mij ook nieuwsgierigheid in de wereld van jouw specialisme, waaronder ook regels en wetten. Ik ben je daar heel dankbaar voor.

Dankzij jouw coaching en ondersteuning verkeert mijn bedrijf in een enorme groeifase en ik hoop één en ander nog lang disciplinair, helder en overzichtelijk, maar ook empathisch, gezamenlijk met jou in kaart te brengen, aan te pakken en naar buiten te presenteren.

* - * - *

Reacties gesloten.