Stap niet in deze valkuilen van de omzetbelasting

 

Je bent ZZP'er, ondernemer met een eenmanszaak of vof en je houdt zelf je boekhouding bij. Binnenkort is het kwartaal voorbij en dat betekent dat je weer aangifte Omzetbelasting (BTW) moet doen.

 • Je ziet hier elke keer weer tegen op
 • Je weet niet precies welke BTW je mag terugvragen
 • Je hebt werkzaamheden met verschillende BTW-tarieven
 • Je hebt BTW verschoven naar een ander
 • Een ander heeft BTW naar jou verschoven
 • Je hebt diensten of goederen uit het buitenland betrokken
 • Je hebt diensten of goederen naar het buitenland geleverd
 • Je hebt iets over de Kleine Ondernemersregeling gehoord maar weet niet precies wat dit inhoudt en of jij daar voor in aanmerking komt

Kortom: je kunt hierbij wel wat extra hulp gebruiken.

Ik organiseer het gehele jaar door op verschillende data een workshop waarin ik je begeleid bij het invullen van je BTW-aangifte. Dit gebeurt in kleine groepjes van maximaal 4 personen bij mij op kantoor waarbij je allerlei vragen kunt stellen. Je krijgt een werkboek met uitvoerige informatie omtrent alles wat met de BTW te maken heeft, waarin je uiteraard ook aantekeningen kunt maken. Zodoende ga je na afloop met een ingezonden BTW-aangifte naar huis en met voldoende kennis en informatie om het voortaan zelf te kunnen doen.

 

JA IK WIL GRAAG MEEDOEN

 

Wil je graag een workshop volgen, geef dan minimaal 3 data op waarop je aanwezig kunt zijn, met op nummer 1 je eerste voorkeur. Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een factuur voor je deelname, maar pas na ontvangst van je betaling hiervan is je aanmelding definitief. Ik mail je dan een bevestiging van de datum waarop ik je ingeschreven heb, en je ontvangt daarbij een checklist van de gegevens die je nodig hebt. Het is ook erg prettig als je zelf een laptop mee kunt nemen, omdat ik er per workshop maar 1 ter beschikking heb om uit te lenen, en het gemakkelijker is als alle deelnemers tegelijk hun aangifte kunnen invullen. De workshop duurt ongeveer 1 tot 2 uur, afhankelijk van de vragen die gesteld worden en het aantal laptops dat we ter beschikking hebben. De workshop kost € 59 exclusief BTW.

 

In 2018 organiseer ik deze workshop op de volgende data:

Dinsdag 10 april om 14.00 uur

Woensdag 11 april om 9.30 uur

Dinsdag 17 april om 14.00 uur

Woensdag 18 april om 9.30 uur

Woensdag 25 april om 9.30 uur

Dinsdag 10 juli om 14.00 uur

Dinsdag 17 juli om 14.00 uur

Dinsdag 24 juli om 9.30 uur

Dinsdag 9 oktober om 14.00 uur

Dinsdag 16 oktober om 14.00 uur

 

JA IK WIL GRAAG MEEDOEN

 

De voordelen van het volgen van deze workshop zijn:

 • Je kunt voortaan zelf de aangifte snel en correct indienen
 • Je bent hiervoor niet meer afhankelijk van een externe boekhouder dus je bespaart geld
 • Je kunt het invullen zodra je je boekhouding over het hele kwartaal compleet hebt, dus je hoeft niet te wachten tot een boekhouder hiervoor tijd heeft
 • Je weet meteen wat je moet afdragen en hebt dus ruimschoots de tijd om het geld hiervoor te reserveren
 • Het geeft je rust en zekerheid als je het zelf invult dat het goed en op tijd gebeurt
 • Bij een eventuele controle kun je alle gegevens zelf aanleveren en onderbouwen, dus ook hiervoor ben je niet meer van een boekhouder afhankelijk.

 

Wil je graag een workshop volgen en ben je op bovenstaande data verhinderd? Stuur mij dan een e-mail. Ik kan eventueel nog een extra datum inlassen als er meer belangstellenden zijn. Ik zal je dan op een lijst zetten en te zijner tijd informeren over de nieuwe data.

Ik verheug me erop je alle ins en outs van de BTW-aangifte uit te leggen. Leuker kan ik het niet voor je maken, wel makkelijker en zeker gezelliger.

 

JA IK WIL GRAAG MEEDOEN