Wat bied ik?

Voor mij is het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden met mijn klanten en dat onze samenwerking berust op wederzijds vertrouwen. Ik voel me betrokken bij jouw bedrijfsvoering en heb aandacht voor jouw wensen zodat jij een succes kunt maken van jouw bedrijf .

Mijn doel is je optimaal te adviseren in financiële en fiscale zaken, zodat je met je bedrijf maximaal belastingvoordeel behaalt. Hiertoe stel ik hoge eisen aan mijzelf (o.a. door constante bijscholing). Je doet zaken met een administratie- en belastingadvieskantoor waar professionaliteit, kwaliteit en deskundigheid voorop staan.

Jij bepaalt wat je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt doen. Mijn focus ligt op kwaliteit. Bij mij betaal je nooit te veel belasting door optimaal gebruik te maken van de beschikbare regels.

Wil je dit? Klik dan hier:

JA DIT WIL IK

 

Omdat we allemaal anders zijn en verschillende wensen hebben ten aanzien van de financiële administratie van ons bedrijf lever ik diensten op maat, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Hierbij kun je kiezen uit:

 

Workshops en trainingen

Gedurende het jaar organiseer ik enkele workshops en trainingen op het gebied van boekhouden, belastingaangifte en financieel management.

Wil je meer hierover weten? Klik dan hier.

 

Spoedcall

Je bent met je boekhouding bezig en weet niet precies hoe je iets in moet boeken. Of je moet ineens een beslissing nemen voor je bedrijf maar je weet niet goed wat nou het verstandigste is. Kortom: je hebt NU dringend advies nodig. Daar kun je mij ook voor inschakelen. Ook als je (nog) geen vaste klant van mij bent! Tijdens een telefoongesprek van een half uur of een heel uur, naar jouw keuze en afhankelijk van het probleem, bespreken we de mogelijkheden en zal ik je zo goed mogelijk adviseren. Deze spoedcalls hebben een vast tarief.

Wil je meer hierover weten? Klik dan hier.

 

Consultancy sessie

Er kunnen in je bedrijf situaties ontstaan waarbij je graag wel wat advies wilt hebben, denk aan bijvoorbeeld auto van de zaak of niet? Of je wilt weten hoe je afschrijvingen in de boekhouding in moet voeren. Het bedrijfsresultaat valt je wat tegen en je zou graag willen weten hoe je dit omhoog kunt krijgen. Elke ondernemer zit wel eens met vragen waarover hij graag met iemand wil praten. Ik bied je deze mogelijkheid tijdens een persoonlijk gesprek bij mij op kantoor. Voor een consultancy sessie van een uur betaal je een vast tarief.

Wil je meer hierover weten? Klik dan hier.

 

Gedeeltelijk uitbesteden

Dit is vooral voor jou geschikt als je jouw boekhouding gedeeltelijk zelf wilt en kunt bijhouden maar bepaalde onderdelen liever door een professional laat doen. Dit kunnen belastingaangiften zijn, of financiële rapporten. Maar ook controle van je boekhouding is mogelijk. Deze werkzaamheden worden tegen een maandelijks abonnement gefactureerd. De hoogte van dit abonnement is afgestemd op de werkzaamheden die ik voor jou verricht. Zo weet je precies hoeveel je jaarlijkse kosten voor mij zullen zijn.

Wil je meer hierover weten? Klik dan hier.

 

Wil je met mij samenwerken? Geef dan aan waar je voorkeur naar uit gaat of welk probleem je eventueel wilt bespreken.

JA DIT WIL IK