Winst traject

In dit programma leer ik je gedurende 12 maanden structuur aan te brengen in de cashflow van jouw bedrijf. Ik begeleid je stap voor stap door de verschillende modules, zodat jij grip krijgt op jouw cijfers en jouw bedrijf stuurt op winst.

 

Waarom is winst zo belangrijk?

Winst is belangrijker dan omzet: dit is jouw bruto jaarsalaris, waarop financieringen gebaseerd zijn (denk bijvoorbeeld aan een hypotheek), waarvan jouw netto-salaris elke maand betaald moet worden en jouw belastingaanslagen, maar waarvan je ook gemakkelijk een reservering voor je pensioen en vakantiegeld betaalt. En voor alle dromen en wensen die jij hebt.

 

 

Winstplan

Samen maken wij een analyse van jouw financiële situatie en stellen een financieel jaarplan voor jou op, het Winstplan. Hierbij houden wij rekening met het aantal uren dat jij wilt werken, de diensten die jij wilt bieden en de tarieven die jij hiervoor kunt vragen. Zo nodig passen wij jouw verdienmodel aan.

 

 

 

Profit First

Met het Winstplan wordt voor jou duidelijk hoeveel omzet jij maandelijks moet verdienen om jouw salaris, belastingen, pensioenreservering, investeringen en kosten moeiteloos te betalen. Daarnaast leer ik jou een systeem waarmee je dit eenvoudig realiseert zonder dat het je veel tijd kost. Ook als jij denkt dat jij niets met cijfers hebt. Dit systeem is gebaseerd op de beproefde methode Profit First.

 

 

Consultancy sessies

Omdat je met dit programma leert dingen anders te doen zullen er ongetwijfeld vragen komen, dus bevat het traject ook een aantal consultancy sessies met mij, zodat ik jouw vragen kan beantwoorden en jou ondersteuning kan bieden bij het implementeren van het nieuwe systeem en eventueel het aanpassen van jouw verdienmodel.

 

Resultaat

Na het doorlopen van het Winst traject kun jij

  • jouw winst en omzet plannen, elk jaar opnieuw;
  • door het toepassen van de methode Profit First jouw financiële doelen ook daadwerkelijk halen;
  • een plan maken om jouw dromen en wensen te realiseren, zowel zakelijk als privé;
  • jezelf een salaris uitbetalen dat jij echt waard bent;
  • jouw belastingen en rekeningen gemakkelijk betalen;
  • je volledig concentreren op het werken met jouw klanten zonder je nog druk te hoeven maken over jouw financiën;
  • een financieel gezond en winstgevend bedrijf hebben waaruit je meer voldoening en plezier haalt;
  • groei van jouw bedrijf en uitbreiding van jouw producten financieel in kaart brengen, zodat jij weet wat de gevolgen zijn voor jouw winst.

LET OP: dit is geen marketing plan maar puur een financieel plan!

 

"Ik heb helemaal niets met cijfers. Maar ik zag wel steeds mijn omzet verdwijnen en had totaal geen idee waaraan ik alles uitgaf. De gedachte aan de belastingaanslagen maakte mij steeds nerveus, en ik wist dat ik ook nodig wat aan mijn pensioen moest doen. Daarnaast had ik nogal wat wensen op het gebied van bedrijfshuisvesting en ook privé nog wat dromen, maar wist niet goed hoe ik dit financieel allemaal moest regelen. Het Winsttraject kwam als geroepen: ineens begon ik inzicht te krijgen in mijn cijfers en het leuk te vinden met de bedragen te schuiven om alles kloppend te krijgen. Toen ik eenmaal duidelijk had hoeveel omzet ik per jaar moest halen en wat ik daarvoor moest doen, was het daarna alleen maar zorgen dat mijn omzet via het Profit First systeem keurig over de verschillende bank- en spaarrekeningen verdeeld werd, om ervoor te zorgen dat al mijn doelen gehaald kunnen worden. Ik heb nu veel meer rust over mijn financiën, en ben heel blij dat ik dit traject doorlopen heb. Ria legt alles heel duidelijk en simpel uit, dus zelfs ik kan het begrijpen." A. Alderliesten, Yogastudio De Zonnecirkel.

 

Je kunt het Winsttraject ook volledig zelfstandig online volgen. Er zitten dan geen consultancy sessies bij. Mocht je toch ergens tegenaan lopen kun je deze los bij mij aanvragen, zodat ik jou verder op weg kan helpen. Een losse sessie kost € 150 per uur exclusief 21% BTW.

De investering voor de online versie van het Winsttraject is € 997 exclusief 21% BTW. Je ontvangt hiervoor het werkboek en bijbehorende excelbestanden en kunt na ontvangst van jouw betaling meteen aan de slag. Eventueel mag je kiezen voor betaling in termijnen: 2 x € 549 of 3 x € 367, ook weer exclusief 21% BTW. Geef dit bij jouw aanmelding aan.

 

Wil jij nu eindelijk inzicht krijgen in jouw financiën en jouw doelen halen? Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend Winstgesprek. Doe je het liever zelf en volledig online? Meld je dan aan en je krijgt zo snel mogelijk toegang tot het programma.

 

JA DIT WIL IK

Reacties gesloten.