Winstplan 1-op-1 workshop

Ben jij elke maand onzeker of er genoeg geld binnenkomt? Zit er geen regelmaat in jouw inkomsten? Weet je niet of je dit jaar eigenlijk wel winst maakt? 

 

 

Dan is het maken van een financieel en winstgevend plan hiervoor de oplossing. Een Winstplan geeft jou inzicht wat jij moet doen binnen jouw bedrijf om voldoende te verdienen. Het geeft je inzicht, rust en vrijheid op het gebied van geld.

 

Maar hoe maak je zo’n plan? Hoe bepaal je hoeveel omzet je wilt halen? Neem je gewoon een bedrag dat je wel aanspreekt? Verdubbel je jouw huidige omzet? Of ben je heel voorzichtig en doe je er gewoon een klein bedrag boven op?

 

En hoe weet je of je hiermee dan voldoende winst maakt? Van de omzet gaan tenslotte ook kosten af, en misschien moet jij wel twee keer zo veel kosten maken als nu om anderhalf keer zo veel omzet te halen als nu, doordat jij extra moet investeren in een team.

 

In deze workshop help ik jou een Winstplan te maken. De workshop duurt een hele dag en is bij mij op kantoor, inclusief een lekkere lunch. We gaan samen aan de slag dus je hebt mijn volledige aandacht.

 

 

Deze workshop kun je ook volledig online doen. Je krijgt dan geen begeleiding van mij. Jouw investering bedraagt hiervoor € 497 exclusief 21% BTW.

 

Ik help jou graag naar een financieel gezond en winstgevend bedrijf!

 

Wil jij 1-op-1 samen met mij jouw Winstplan maken? Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend Winstgesprek. Doe je het liever zelf en volledig online? Meld je dan aan en je krijgt zo snel mogelijk toegang tot het programma.

 

JA DIT WIL IK

 

Reacties gesloten.