Winsttraject

In dit programma leer ik je gedurende 12 maanden structuur aan te brengen in de cashflow van jouw bedrijf. Ik begeleid je stap voor stap door de verschillende modules, zodat jij grip krijgt op jouw cijfers en jouw bedrijf stuurt op winst.

Waarom is winst zo belangrijk?

Winst is belangrijker dan omzet: dit is jouw bruto jaarsalaris, waarop financieringen gebaseerd zijn (denk bijvoorbeeld aan een hypotheek), waarvan jouw netto-salaris maandelijks betaald moet worden en jouw belastingaanslagen, maar waarvan je ook gemakkelijk een reservering voor je pensioen en vakantiegeld betaalt. En voor alle dromen en wensen die jij hebt.

Winstplan

Samen maken wij een analyse van jouw financiële situatie en stellen een financieel jaarplan voor jou op, het Winstplan. Hierbij houden wij rekening met het aantal uren dat jij wilt werken, de diensten die jij wilt bieden en de tarieven die jij hiervoor kunt vragen. Zo nodig passen wij jouw verdienmodel aan.

Profit First

Met het Winstplan wordt voor jou duidelijk hoeveel omzet jij maandelijks moet verdienen om jouw salaris, belastingen, pensioenreservering, investeringen en kosten moeiteloos te betalen. En ik leer jou een systeem waarmee je dit eenvoudig kunt realiseren zonder dat het je veel tijd kost. Ook als jij denkt dat jij niets met cijfers hebt. Dit systeem is gebaseerd op de methode Profit First.

Consultancy sessies

Omdat je met dit programma leert dingen anders te doen zullen er ongetwijfeld vragen komen, dus bevat het programma ook een aantal consultancy sessies met mij, zodat ik jouw vragen kan beantwoorden en jou ondersteuning kan bieden bij het implementeren van het nieuwe systeem en eventueel het aanpassen van jouw verdienmodel.

Resultaat

Na het doorlopen van het Winsttraject kun jij

  • jouw winst en omzet plannen, elk jaar opnieuw;
  • door het toepassen van de methode Profit First jouw financiële doelen ook daadwerkelijk halen;
  • een plan maken om jouw dromen en wensen te realiseren, zowel zakelijk als privé;
  • jezelf een salaris uitbetalen dat jij echt waard bent;
  • jouw belastingen en rekeningen gemakkelijk betalen;
  • je volledig concentreren op het werken met jouw klanten zonder je nog druk te hoeven maken over jouw financiën;
  • een financieel gezond en winstgevend bedrijf hebben waaruit je meer voldoening en plezier haalt;
  • groei van jouw bedrijf en uitbreiding van jouw producten financieel in kaart brengen zodat jij weet wat de gevolgen zijn voor jouw winst.

Let op: dit is geen marketingplan maar puur een financieel plan!

Als je hiervoor interesse hebt neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend Winstgesprek. Samen bespreken we dan of dit programma geschikt is voor jou en jouw bedrijf.

Ja, ik heb interesse voor het Winsttraject.