Winsttraject

In dit programma leer ik je gedurende 6 maanden structuur aan te brengen in de cash flow van jouw bedrijf. Ik begeleid je stap voor stap door de verschillende modules, zodat jij uiteindelijk grip krijgt op jouw cijfers en jouw bedrijf kunt sturen op winst.

Want winst is belangrijker dan omzet: dit is jouw bruto jaarsalaris, waarop financieringen gebaseerd zijn (denk bijvoorbeeld aan een hypotheek), waarvan jouw netto-salaris maandelijks betaald moet worden en jouw belastingaanslagen, maar waarvan je ook een reservering voor je pensioen en vakantiegeld kunt betalen. En voor alle dromen en wensen die jij hebt.

Samen maken wij een analyse van jouw financiële situatie en stellen een financieel jaarplan voor jou op. Hierbij houden wij rekening met het aantal uren dat jij wilt werken, de diensten die jij wilt bieden en de tarieven die jij hiervoor kunt vragen.

Met het financieel jaarplan wordt voor jou duidelijk hoeveel omzet jij maandelijks moet verdienen om jouw salaris, belastingen, pensioenreservering, investeringen en kosten te kunnen betalen. En ik leer jou een systeem waarmee je dit eenvoudig kunt realiseren zonder dat het je veel tijd kost.

Omdat je met dit programma leert dingen anders te doen zullen er ongetwijfeld vragen komen, dus bevat het programma ook een aantal consultancy sessies met mij, zodat ik jouw vragen kan beantwoorden en jou ondersteuning kan bieden bij het implementeren van het nieuwe systeem.

Let op: dit is geen marketingplan maar puur een financieel plan!

Het programma zit nu nog in de ontwikkelingsfase en nog niet alle modules staan al vast, maar als je hiervoor interesse hebt neem dan contact met mij op voor een intakegesprek. Samen bespreken we dan of dit programma geschikt is voor jou en jouw bedrijf.

Ja, ik heb interesse voor het Winsttraject.